Reacties van Cliënten

Simone: ‘Persoonlijk maar toch professioneel’.

Daniela: ‘Ze voelt goed wat nodig is. Een luisterend oor, advies, massage, en op de gevoelige plek werken’.

Patrick: ‘Zeer vriendelijk en kundig’. ’Prettige behandelruimte’. ’Komt zeer professioneel over’.

Yvette: ‘Minder stijf, minder pijn, elke keer meer verbetering’.

Joyce: ‘Vakkundig massagetherapeute die goed luistert en daarop haar behandeling toespitst. Ze gaat daarbij intuïtief te werk en is in staat de juiste techniek op het juiste moment toe te passen’.

Irene: ‘Al geruime tijd is de pijn nog steeds weg’.

Patrick: ‘Klachten drastisch afgenomen’.

Joyce: ‘Diepe ontspanning en beter in balans’.

Joyce: ‘Mirjam is een massage therapeut met gouden handen. Ze is rustig, deskundig en kan van verschillende technieken gebruik maken. Een weldaad voor lichaam en geest.’

Theresa: ‘Ik raad Mirjam van Huis aan en Smooth Relief Acupunctuur in Amsterdam. Mijn man en ik deden acupunctuur behandelingen voor fertiliteit naast een IUI traject. Na drie maanden acupunctuur was ik zwanger. Nu hebben wij een gezonde baby! :-)

Caroline: ’Ik heb lange tijd gebruik gemaakt van Mirjam’s talent van masseren. Ik heb haar al integer, grondig en goed ervaren. Het gaat verder dan alleen maar ontspannen. Ik, mijn geest en lichaam hebben enorm veel baat gehad bij haar behandelingen. Ik kan haar bijzonder aanbevelen, een professional!’

Lidwien: ‘Ik ben bij Mirjam in behandeling (Acupunctuur) voor maag- en darmklachten. Na elke maaltijd was ik doodmoe en lag in de namiddag al op de bank. Na enige behandelingen en voedingsadvies voel ik mij een stuk beter, ik heb energie voor de hele dag! en kan zelfs s avonds nog dingen ondernemen . Ze luister elke keer naar mijn klachten en past de behandeling daar op aan … Klasse en beslist een aanrader’.

Marc: ‘I recommend Mirjam and Smooth Relief for massage therapy in Amsterdam. I have been a regular client for 1 year. Mirjam is focused on making you feel comfortable and she has a fabulous reflexology technique. You get the feeling that she cares about her client’s health. She’ll ask about your trouble spots and then focus on those areas. Very professional and conveniently located right on Leidsestraat. Dutch and English is spoken. I always feel refreshed and healthier after a session.’

(Note: Mirjams practice has moved to Rokin near Dam Square – also very central)

Hans: Ik ben bij Mirjam onder behandeling (acupunctuur) voor heupklachten. Al 1 jaar last van mijn heup en nu 3 acupunctuur behandelingen gehad met massage. Voor mijn gevoel zijn we op de goede weg en is de pijn in de heup een heel eind verminderd. Ik heb een goed gevoel hierbij.

Nika: Ik ben erg enthousiast over de acupunctuur bij Mirjam en kom daarom regelmatig. Ze luistert altijd goed en ik voel mij erg op mijn gemak. Door de acupunctuur heb ik oa weer een regelmatige menstruatie, geen droge ogen meer waardoor ik mijn lenzen kan blijven dragen, minder pijn in mijn schouder en minder stress. Ik kan het iedereen aanraden.

Kelley: “Gedurende een half jaar acupunctuur behandelingen gehad van Mirjam naast een fertiliteitstraject (ivf). In het begin een beetje sceptisch maar na veel aanbevelingen en een mislukte ivf poging toch gaan proberen. Naast regelmatig sporten en speciaal voedingsadvies bleek ik na 3 maanden van acupunctuur behandelingen zwanger. Toeval of niet…ik voelde me altijd direct ontspannen en merkte dat mijn lichaam beter in balans was. Ik ben doorgegaan met de acupunctuur behandelingen tot en met de 12e week van mijn zwangerschap. Ik zou Mirjam zeker aanraden!”

 

Delen op...Share on FacebookShare on Google+Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn