Acupunctuur AmstelveenAcupunctuur

Welkom op de site van praktijk Smooth Relief Acupunctuur!

De praktijk van Mirjam van Huis is sinds 2001 (23 jaar) gevestigd in Amsterdam Centrum, momenteel aan Rokin 91 achter, ingang Kalfsvelsteeg – 1012 KL te Amsterdam – op 5 minuten loopafstand van de Dam.

De acupunctuur praktijk is zeer centraal gelegen in het centrum van Amsterdam op 30 minuten reizen per openbaar vervoer vanaf Amstelveen en ook goed bereikbaar vanuit Hoofddorp. Ook zijn er twee parkeergarages op loopafstand van de praktijk.

Ook is er een snelle verbinding met de metro, want de praktijk ligt aan de Noord-Zuidlijn, halte Rokin.

Mirjam van Huis is een professionele acupuncturist die een groot scala aan klachten doelgericht kan behandelen.

Naast acupuncturist is zij ook massagetherapeut en geeft zij soms voedingsadviezen als aanvullende behandelmethode.

Behandelingen worden vaak (gedeeltelijk) vergoed. Ik ben lid van Zhong (Acupunctuur: 24104 ) en LVNT (LVNT lidnr 04.069, RBCZ lidnr. 174139R). Natuurgeneeskundig Consult 24607 (voorheen 24005), voor ZK: LVNT Massagetherapie (24017), voor CZ: 24605 massagetherapie – gedeeltelijk vergoed als Alternatieve Geneeswijzen. Ik voldoe aan MBK/Plato-normen.

Voor meer informatie over haar praktijk en over de soorten klachten die zij met acupunctuur kan behandelen, kijk op:

https://www.smoothrelief.com/acupunctuur-amsterdam/

De praktijk is centraal gelegen in Amsterdam  en is daardoor zeer goed bereikbaar.

Per bus of per tram vanuit Amstelveen

Er gaan rechtstreekse bus- en tramverbindingen vanuit Amstelveen naar de Dam, met een reistijd van zo’n 30-40 minuten. Connexxion bussen: 170, 172 en 142 of tram 5. Vanaf de Dam is het 5 minuten lopen naar de praktijk, of als u slecht ter been bent één halte met tram 4, 9, 16, 24 (halte Spui/Rokin) tot voor de deur van de praktijk.

Per metro – schuin tegenover halte Rokin van de Noord-Zuidlijn

De praktijk is gesitueerd 2 minuten lopen vanaf metrohalte Rokin van de Noord-Zuidlijn.

Smooth Relief AmstelveenPer auto

Met de auto is het vanuit Amstelveen naar praktijk Smooth Relief Acupunctuur- op vijf minuten loopafstand van de Dam – is zo’n 30 minuten rijden. Parkeren in de buurt kan in parkeergarage Rokin (tegenover). En ook onder de Bijenkorf (op de Dam), of in de parkeergarage op het Waterlooplein, beiden op loopafstand (resp. 5/10 minuten lopen). Je kunt ook een plek op de grachten zoeken. Neem ruim tijd om de stad in te komen en een parkeerplek te zoeken. Als u slecht ter been bent kunt u vanaf de parkeergarage Bijenkorf op de Dam één halte met tram 4,9,16, 25 gaan tot aan de deur van de praktijk.

Per fiets

Het is zo’n 40 minuten fietsen van Amstelveen naar de acupunctuur praktijk. Kom je met de fiets dan zijn er fietsvakken op het Rokin en er is een fietsenstalling voor de deur, bij metrohalte Rokin van de Noord-Zuidlijn.

Per trein

Misschien kom je rechtstreeks uit je werk naar de praktijk en kom je met de trein. Van Amsterdam Centraal station gaat elke paar minuten tram4, 9, 16, 24 uitstaphalte: Spui / Rokin. Het is twee haltes naar mijn praktijk. Ook is het goed te lopen, zo’n 15 minuten vanaf Amsterdam Centraal Station.

Winkelen

Sommige klanten combineren een bezoek aan de acupunctuur praktijk met wat shopping in de Kalverstraat of de Bijenkorf of omgeving. Soms geef ik een advies om een voedingsmiddel te kopen bij de Tuinen in de Leidsestraat, of bij een natuurwinkel in de buurt (op het Waterlooplein, op de Elandsgracht of op de Weteringschans), dat gaat dan in één moeite door.

Combineren met een afspraak

Wat veel klanten doen, is een behandelafspraak combineren met een bezoek aan de stad, nu zij dan toch in het centrum zijn, om met iemand te lunchen, dineren of een drankje te nuttigen. Mensen die van ver komen maken er soms een compleet uitje van naar de Amsterdamse binnenstad.

Zoek je verlichting van je klachten? Ik hoop iets voor je te betekenen!

Meer informatie:

https://www.smoothrelief.com/acupunctuur-amsterdam/

Met vriendelijke groet, Mirjam van Huis