acupunctuur amsterdam

Tarieven en openingstijden Acupunctuur Amsterdam

Prijzen – kosten

Openingstijden en tarieven praktijk Castricum zie: Acupunctuur Castricum 

Acupunctuur Amsterdam

Eerste acupunctuur behandeling met intake: 75 minuten – €95

Vervolgbehandelingen  acupunctuur (losse behandeling): 60 minuten – € 83, ooracupunctuur is mogelijk.

 

Meer info over ooracupunctuur: Ooracupunctuur

 

Combinatiebehandeling acupunctuur en massage therapie

75 minuten (waarvan 10 minuten massage) – € 95

100 minuten – (waarvan 25 minuten massage) – €120

 

Uitgebreid voedingsadvies + acupunctuur

Uitgebreid voedingadvies met of zonder acupunctuur behandeling: 75 minuten – €95, vraag hier expliciet naar bij Mirjam. Daarnaast zijn er bij de andere acupunctuur behandelingen kleine voedingsadviezen mogelijk. Meer info hierover: Voedingsadvies vanuit de Chinese geneeskunde

 

Welke behandeling en hoelang?

In verband met de tijdsplanning graag van te voren aangeven of je acupunctuur, acupunctuur met 10 minuten massage, acupunctuur met 25 minuten massage of 75 of 100 minuten massagetherapie wilt.   In sommige gevallen is in een 75 minuten behandeling: een verkorte acupunctuur behandeling met 20 minuten massage therapie te combineren.

Twee kortingspakketten voor alleen acupunctuur (vraag advies aan Mirjam welk pakket het beste bij je klacht past).

  • Traject van 7 x wekelijks (1x intake + 6x 45 minuten – €67 per vervolg consult). Dit aanbod geldt alleen voor acupunctuur.

Als het voor de effectiviteit van de behandeling nodig is om wekelijks te komen, is het mogelijk verkorte behandelingen van wekelijks 45 minuten voor €67 per keer af te nemen, na de eerste langere intake behandeling van 75 minuten voor €95. Wat ik dan doe is een traject van wekelijks 6 x 45 minuten (Dus 7x: na de intake behandeling, nog 6 behandelingen). Na deze 7x evalueren we en kijken we hoe we de behandelingen vervolgen. (Dit is een aanbod voor alleen acupunctuur).

  • Intensief Traject van 10x bij 2x per week behandeling (met name bij pijnklachten) (1x intake + 9 x 45 minuten – €60 euro vervolgconsult). Dit aanbod geldt alleen voor acupunctuur.

Met name met pijn patiënten spreek ik soms ook twee keer per week af (om de pijn voor te zijn). Lees: Acupunctuur bij pijnklachten

Er is een pinautomaat aanwezig.

Bel ruim 24 uur van te voren af, anders wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

Hoeveel behandelingen?

Veel mensen vragen me: ‘Hoeveel behandelingen heb ik nodig? Dan zeg ik meestal een keer of 10. Om effect en profijt  te hebben van een acupunctuurbehandeling heb je voor acupunctuur: 2 x p/w, 1 x p/w, of tweewekelijks en voor massagetherapie: tweewekelijks, zo’n 7-10 behandelingen nodig. Daarna bouwen we af naar elke 3 á 4 – 6 weken. Sommige mensen blijven maandelijks een onderhoudsbehandeling nemen. Als je je klachten al erg lang hebt kan het aantal behandelingen dat je nodig hebt meer zijn.

Onderhoudsbehandelingen

Onderhoudsbehandelingen dmv Acupunctuur kun je elke maand, elke twee maanden, of elke drie maanden nemen.

Openingstijden Amsterdam

Woensdag 13.30 – 20.00

Donderdag 13.30 – 20.00

Zaterdag 11.00 – 16.00

Praktijk Castricum: zondagen van 13.30 – 21.00 op M.L.Kinglaan 44

Pagina praktijk Castricum zie: Acupunctuur Castricum 

De praktijk te Rokin, Amsterdam

praktijk Rokin 91 achter, AmsterdamRokin 91 achter 1012 KL Amsterdam Ingang: Kalfsvelsteeg 2e deur links achterin de steeg (richting de Nes) Er is een praktijkruimte op 1 hoog en een praktijkruimte op twee hoog. Bent u slecht ter been? Geef het van te voren aan dan plaats ik u in de praktijkruimte op 1 hoog, dan hoeft u maar 1 trap op te lopen.

Bereikbaarheid

Ideaal bereikbaar per tram of bus vanuit allerlei richtingen. De praktijk is vanaf Amsterdam Centraal station 1 halte met de metro M52 (Noord-Zuidlijn), uitstappen halte Rokin. Of met de tram: twee haltes vanaf Amsterdam Centraal Station, uitstappen tramhalte Spui (op het Rokin), trams 4, 14, 24 stoppen hier. Vanaf metrohalte Rokin of tramhalte Spui (op het Rokin) is het 2 minuten lopen naar de praktijk. Op de Dam stoppen nog meer trams en bussen, vanaf de Dam is het 5 minuten lopen of één halte met de tram. Parkeergarages in de buurt zijn de parkeergarage onder de Bijenkorf op de Dam of de parkeergarage Waterlooplein. Vanaf het Waterlooplein is het 10 minuten lopen of met tram 14.

Vergoeding door zorgverzekering

Informeer welke verzekeringen vergoeden! Aanvullende polissen vergoeden mijn consult (zowel voor Acupunctuur als Massage therapie) als Natuurgeneeskunde voor gemiddeld 50%-100% van 12 à 16 behandelingen. Géén doktersverwijzing nodig. Ik ben lid van de Zhong voor Acupunctuur, lidnr 2018085 en lid van de VNT; Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten, licentienr. 04069.

 

NB. Natuurgeneeskunde zit in het aanvullende pakket van de zorgverzekering, consulten gaan daarom niet van je eigen risico af.   Wil je een professionele acupunctuur en/ of massage therapie behandeling proberen? Meer weten over Mirjam van Huis?Mirham van Huis Meer informatie? Afspraak?

 

Zie Mirjams’ biografie: Over mij

 

 

Contact

Mail uw privégegevens om in contact te komen / een afspraak te maken met Mirjam van Huis:

Mail of bel Mirjam van Huis

‘ Ik ben het best bereikbaar per mail’

info@smoothrelief.com

06-15630276

 

Graag aangeven als het om de praktijk in Castricum gaat.

 

 

Openingstijden en tarieven praktijk Castricum zie: Acupunctuur Castricum

Delen op...Share on FacebookShare on Google+Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn