Over mij

Mirjam van Huis

Mirjam van HuisSmooth Relief

Rokin 91 Achter – ingang Kalfsvlsteeg, 2e deur links achterin de steeg richting de Nes.

1012 KL Amsterdam

T.a.v. Mirjam van Huis

Mail uw privégegevens om in contact te komen / een afspraak te maken met Mirjam van Huis:

Mail of bel Mirjam ‘ Ik ben het best bereikbaar per mail’ info@smoothrelief.com 06-156302

KVK nummer: 34209923

‘Op mijn vijftiende, woonachtig in Indonesië, raakte ik bekend met massage. Masseren en gemasseerd worden zijn in het Oosten de gewoonste zaak van de wereld.

Terug in Nederland studeerde ik Psychologie (neurowetenschappen / cognitive science) en Filosofie aan de Universiteit van Amsterdam. Waarna ik een opleiding tot massagetherapeut ging volgen aan de Academie voor Massage & Beweging te Amsterdam (een vierjarige opleiding op HBO niveau).

Ik wilde iets met mijn handen, iets waar ik mijn gevoel in kan leggen en waarvoor ik  (medische) kennis moet aanspreken. Massagetherapie werd mijn beroep.

Ik ben gediplomeerd massage & bewegingstherapeut. Jaarlijks school ik me bij op het gebied van massage.

Naast massagetherapeut ben ik ook klassiek acupuncturist. Ik ben cum laude, met gemiddeld een 9, afgestudeerd aan Shenzhou Open University of TCM te Amsterdam. Mijn acupunctuur scriptie ging over: ‘Diagnostiek bij hoofdpijn in de Traditionele Chinese geneeskunde’.

Ook volgde ik de jaaropleiding Chinese voedingsleer op de acupunctuur opleiding Qing Bai in Amersfoort.

Behalve een gedreven acupuncturist, heb ik goede therapeutische kwaliteiten. Ik heeft een stevige basis als therapeut, opgedaan tijdens mijn opleiding aan de Academie voor Massage en Beweging, door vakken als emotioneel lichaamswerk – lichaamsgerichte therapie – therapeutische vorming.
‘Waar het, volgens mij, in mijn vak om gaat is het goed afstemmen op ieder individu in al zijn of haar (fysieke, emotionele, energetische en mentale) facetten, om zo tot meer (lichaams-) bewustwording te komen. Graag draag ik mijn  steentje bij in de wellbeing van mijn clienten en kom ik met hen in gesprek. Gesprekken, klein of groot, over het leven’. 

Mirjam van Huis is geregistreerd lid bij de Landelijke Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT), registratienr. 04069 en zij is lid van de Zhong voor Acupunctuur, lidnr 2018085.

Mirjam heeft meer dan 23 jaar ervaring als therapeut. Zij is al jaren actief als docent en geeft verschillende qigong lessen (=Chinese beweegkunst).

Van 2011 t/m 2013 (drie schooljaren) was Mirjam vaste docent Diepe Weefsel Massage aan de Academie voor Massage & Beweging te Amsterdam.

Wil je een professionele acupunctuur en/ of massage therapie behandeling proberen? Meer informatie? Afspraak?   Neem contact op met Mirjam van Huis: info@smoothrelief.com