NB Mirjam van Huis van Smooth Relief, geeft Massagetherapie. Zij is in 2001 afgestudeerd als massagetherapeut aan de Akademie voor Massage & Beweging (4-jaige opleiding op HBO niveau). Ook heeft zij in 2015 een jaar medische basiskennis op HBO niveau Summa Cum Laude afgerond. De technieken die zij noemt, waaronder Lichaamswerk, Ademwerk, Therapeutische vorming, Lichaamsgerichte therapie waren onderdeel van  haar opleiding.

Mirjam is tevens erkend Acupuncturist. Lees verder Acupunctuur Amsterdam

Meer informatie over Massagetherapie zie: Massagetherapie Amsterdam

Mirjam was 3 schooljaren Diepe weefsel massage docent op de Akademie voor Massage & Beweging. Ook het vak acupressuur/ Tuina werd gegeven, zij is echter geen Tuina therapeut. Wel heeft zij als acupuncturist veel kennis over acupressuurpunten – oftewel acupunctuurpunten en is zij bedreven in Traditionele Chinese geneeskunde (TCG) diagnostiek.

Massagetherapie wordt gedeeltelijk vergoed door zorgverzekeraars. Zij is lid van de  LVNT (Manuele geneeskunde/ LVNT Massagetherapeut, 24607: behandeling overige alternatieve bewegingstherapie) en overkoepelende organisatie RBCZ (LVNT lidnr. 04.069, RBCZ lidnr. 174139R). 

Voor Acupunctuur is zij tevens lid van Zhong (lidnr. 2018085) en KAB,

maar ook erkend voor Acupunctuur via de LVNT en RBCZ.

Ademsessie en Massagetherapie

Voor het werken met blokkades is een ademhalingssessie / lichaamswerk mogelijk in combinatie met Diepe Weefsel massage en oefeningen.

Zijn zoals je bent…

Ik geef een lichte vorm van therapeutisch lichaamswerk. Ik werk met ademhalingssessies op de massagetafel. Ademen betekent letterlijk ruimte creëren en innemen, waardoor je een vollere en beter vibrerende (levens-) energie krijgt. Door dieper adem te halen, door te werken met Diepe Weefselmassage en gebruik te maken van oefeningen uit de Bio-Energetica en Neo-Reicheriaans lichaamswerk, ontstaat er een speelse sessie. Dieper ademen zorgt voor dat je meer in contact komt met wat er speelt, je voelt dieper, komt dichter bij je emoties of gevoelens. Binnen de veiligheid van mijn behandelruimte kun je helemaal zijn zoals je je op dat moment voelt. En kun je contact maken met je diepere zelf. Als je wilt kunnen we daarbij verschillende thema’s aanstippen. Net wat er op dat moment bovenkomt. Je intuïtie achterna…”

Gerelateerde pagina’s

Acupunctuur Amsterdam pagina: https://www.smoothrelief-acupunctuur-amsterdam.nl/

Massagetherapie Amsterdam: https://www.smoothrelief.com/massage-amsterdam

Acupunctuur en emotionele klachten – bij iedere orgaan/ energiebaan hoort een emotie: https://www.smoothrelief.com/acupunctuur/acupunctuur-emotionele-klachten-amsterdam/

Acupunctuur en/of Massagetherapie als begeleiding tegen stressklachten of bij Burn-out: https://www.smoothrelief.com/acupunctuur-burnout-amsterdam/

Emotioneel lichaamswerk: https://www.smoothrelief.com/lichaamswerk-amsterdam/

Coaching – gesprekken – ademsessie- massage: https://www.smoothrelief.com/massage-therapie/coaching-ademen-massage-amsterdam/

Mirjam van Huis

Mirjam van Huis (1969) is gedurende haar vierjarige opleiding aan de Academie voor Massage & Beweging te Amsterdam professioneel opgeleid om te werken met emoties en blokkades. Als je iets in die richting wil, vraag er expliciet naar tijdens de eerste sessie en geef aan wat je verwachtingen zijn en waar je aan wil werken. Mirjam is zeer ervaren, runt haar praktijk sinds 2001. Zij is gevestigd op het Rokin. Tevens is zij werkzaam als acupuncturist.

Zie ook: lichaamswerk pagina

Blog:  Coaching – gesprekken – ademen – massage (Amsterdam Rokin). ‘Uit je hoofd, in je lichaam’

Mirjam van Huis, Smooth Relief – Ademsessie Amsterdam

(Gedeeltelijk) vergoed door zorgverzekeraars. Ik ben lid van Zhong (Acupunctuur: 24104 ) en LVNT (Manuele geneeskunde/ LVNT Massagetherapeut, 24607: behandeling overige alternatieve bewegingstherapie).

Wil je professionele Massage therapie proberen? Meer weten over Mirjam van Huis?
Meer informatie? Afspraak? Ademsessie Amsterdam?

VOOR CONTACT / PRIJZEN, zie:

Tarieven Massage therapie

Naar
Lichaamswerk
Deep Tissue massage
Massage therapie
Tarieven Massage therapie