Ademsessie en Massagetherapie

Voor het werken met blokkades is een ademhalingssessie / lichaamswerk mogelijk in combinatie met Diepe Weefsel massage en oefeningen.

Zijn zoals je bent…

Ik geef een lichte vorm van therapeutisch lichaamswerk. Ik werk met ademhalingssessies op de massagetafel. Ademen betekent letterlijk ruimte creëren en innemen, waardoor je een vollere en beter vibrerende (levens-) energie krijgt. Door dieper adem te halen, door te werken met Diepe Weefselmassage en gebruik te maken van oefeningen uit de Bio-Energetica en Neo-Reicheriaans lichaamswerk, ontstaat er een speelse sessie. Dieper ademen zorgt voor dat je meer in contact komt met wat er speelt, je voelt dieper, komt dichter bij je emoties of gevoelens. Binnen de veiligheid van mijn behandelruimte kun je helemaal zijn zoals je je op dat moment voelt. En kun je contact maken met je diepere zelf. Als je wilt kunnen we daarbij verschillende thema’s aanstippen. Net wat er op dat moment bovenkomt. Je intuïtie achterna…”

Mirjam van Huis

Mirjam van Huis (1969) is gedurende haar vierjarige opleiding aan de Academie voor Massage & Beweging te Amsterdam professioneel opgeleid om te werken met emoties en blokkades. Als je iets in die richting wil, vraag er expliciet naar tijdens de eerste sessie en geef aan wat je verwachtingen zijn en waar je aan wil werken. Mirjam is zeer ervaren, runt haar praktijk sinds 2001. Zij is gevestigd op het Rokin. Tevens is zij werkzaam als acupuncturist.

Zie ook: lichaamswerk pagina

Blog:  Coaching – gesprekken – ademen – massage (Amsterdam Rokin). ‘Uit je hoofd, in je lichaam’

Mirjam van Huis, Smooth Relief – Ademsessie Amsterdam

(Gedeeltelijk) vergoed door zorgverzekeraars. Ik ben lid van Zhong (Acupunctuur: 24104 ) en LVNT (Manuele geneeskunde/ LVNT Massagetherapeut, 24607: behandeling overige alternatieve bewegingstherapie).

Wil je professionele Massage therapie proberen? Meer weten over Mirjam van Huis?
Meer informatie? Afspraak? Ademsessie Amsterdam?

VOOR CONTACT / PRIJZEN, zie:

Tarieven Massage therapie

Naar
Lichaamswerk
Deep Tissue massage
Massage therapie
Tarieven Massage therapie