massage amsterdam

Tarieven en openingstijden Massage therapie Amsterdam

Prijzen – kosten

Massagetherapie

75 minuten – € 106
100 minuten – €128

Combinatiebehandeling acupunctuur en massage therapie

75 minuten (waarvan 10 minuten massage) – € 106
100 minuten – (waarvan 25 minuten massage) – €128

In sommige gevallen is in een 75 minuten behandeling: een verkorte acupunctuur behandeling met 20 minuten massage therapie te combineren.

Acupunctuur

Eerste acupunctuur behandeling met intake: 75 minuten – € 106

Vervolgbehandelingen  acupunctuur (losse behandeling): 60 minuten – € 90, ooracupunctuur is mogelijk.

(Meer info over ooracupunctuur: Ooracupunctuur).

Uitgebreid voedingsadvies met of zonder acupunctuur

Uitgebreid voedingadvies met of zonder acupunctuur behandeling vanuit de Chinese voedingsleer. Daarnaast zijn er bij de acupunctuur behandelingen kleine voedingsadviezen mogelijk.

Losse voedingsconsulten

(Live in de praktijk of via Zoom)

15 min – €30

30 min – €55

60 min € 106

Meer informatie hierover zie: Chinese voedingsleer.

Twee  kortingspakketten voor alleen acupunctuur (vraag advies aan Mirjam welk pakket het beste bij je klacht past)

  • Traject van 7 x wekelijks (1x intake € 106 + 6x 45 minuten – €76 per vervolg consult). Dit geldt voor alleen acupunctuur.

Als het voor de effectiviteit van de behandeling nodig is om wekelijks te komen, is het mogelijk verkorte behandelingen van wekelijks 45 minuten voor €76 per keer af te nemen, na de eerste langere intake behandeling van 75 minuten voor € 106. Wat ik dan doe is een traject van wekelijks 6 x 45 minuten (Dus 7x: na de intake nog 6 behandelingen). Na deze 7x evalueren we en kijken we hoe we de behandelingen vervolgen. (Dit is een aanbod voor alleen acupunctuur).

  • Traject van 10x bij 2x per week behandeling (met name bij pijnklachten) (1x intake + 9 x 45 minuten – €72 euro vervolgconsult). Dit aanbod geldt alleen voor acupunctuur.

Met name met pijn patiënten spreek ik soms ook twee keer per week af (om de pijn voor te zijn). Lees Acupunctuur bij pijnklachten

Welke behandeling en hoelang?

In verband met de tijdsplanning graag van te voren aangeven of je 75 of 100 minuten massagetherapie, acupunctuur met 10 minuten massage, acupunctuur met 25 minuten massage, of alleen acupunctuur wilt.

Er is een pinautomaat aanwezig.

Bel ruim 24 uur van te voren af, anders wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

Hoeveel behandelingen?

Veel mensen vragen me: ‘Hoeveel behandelingen heb ik nodig? Dan zeg ik meestal een keer of 10. Om effect en profijt  te hebben van een acupunctuur en/of massagetherapie behandeling heb je voor acupunctuur: 2 x p/w, 1 x p/w, of tweewekelijks en voor massagetherapie: tweewekelijks zo’n 7-10 behandelingen nodig. Daarna bouwen we af naar elke 3 á 4 -6 weken. Sommige mensen blijven maandelijks een onderhoudsbehandeling nemen. Als je je klachten al erg lang hebt kan het aantal behandelingen dat je nodig hebt meer zijn.

Onderhoudsbehandelingen

Onderhoudsbehandelingen dmv Acupunctuur kun je elke maand, elke twee maanden, of elke drie maanden nemen.

 

Openingstijden Amsterdam

Dinsdag 14.15 – 19.15

Woensdag 10.30 – 16.30

Vrijdag 10.45 – 14.45

Zaterdag 11.00 – 16.00

De praktijk op het Rokin, Amsterdam

praktijk Rokin 91 achter, AmsterdamRokin 91 achter
1012 KL Amsterdam
Ingang: Kalfsvelsteeg
2e deur links achterin de steeg (richting de Nes)

Er is een praktijkruimte op 1 hoog en een praktijkruimte op twee hoog. Bent u slecht ter been? Geef het van te voren aan dan plaats ik u in de praktijkruimte op 1 hoog, dan hoeft u maar 1 trap op te lopen.

Bereikbaarheid

Ideaal bereikbaar per tram of bus vanuit allerlei richtingen. De praktijk ligt op op 1 metrohalte (van de Noord-Zuidlijn M52) afstand van Amsterdam Centraal Station, halte Rokin (uitgang Spui). Of met de tram: twee haltes vanaf Amsterdam Centraal Station, uitstappen tramhalte Spui (op het Rokin), trams 4, 14, 24 stoppen hier. Vanaf metrohalte Rokin of tramhalte Spui (op het Rokin) is het 2 minuten lopen naar de praktijk. Op de Dam stoppen nog meer trams en bussen, vanaf de Dam is het 5 minuten lopen of één halte met de tram. Parkeergarages in de buurt zijn de parkeergarage Rokin (tegenover), onder de Bijenkorf (op de Dam), of de parkeergarage Waterlooplein. Vanaf het Waterlooplein is het 10 minuten lopen of met tram 14.

Vergoeding door zorgverzekering

Informeer welke verzekeringen vergoeden! Aanvullende polissen vergoeden mijn consult gedeeltelijk.  Géén doktersverwijzing nodig. Ik ben lid van Zhong (Acupunctuur: 24104 ) en LVNT (LVNT lidnr 04.069, RBCZ lidnr. 174139R). Natuurgeneeskundig Consult 24607 (voorheen 24005), voor ZK: LVNT Massagetherapie (24017), voor CZ: 24605 massagetherapie – gedeeltelijk vergoed als Alternatieve Geneeswijzen. Ik voldoe aan MBK/Plato-normen.

NB. Behandelingen zitten in het aanvullende pakket van de zorgverzekering, consulten gaan daarom niet van je eigen risico af.

Wil je een professionele massage therapie en/of acupunctuur behandeling proberen? Meer weten over Mirjam van HuisMirham van Huis
Meer informatie? Afspraak?

Zie Mirjams’ biografie: Over mij

Lees reviews.

Contact

Mail uw privégegevens om in contact te komen / een afspraak te maken met Mirjam van Huis:

Mail of bel Mirjam van Huis

‘ Ik ben het best bereikbaar per mail’

info@smoothrelief.com

06-15630276