Bereikbaarheid praktijk

Zie onderstaande pagina’s voor de bereikbaarheid van praktijk Smooth Relief Acupunctuur en Massage therapie vanuit allerlei richtingen.

Acupunctuur Amsterdam Centrum

Praktijk voor Acupunctuur Smooth Relief wordt grotendeels gevoerd op Rokin 91 achter, ingang Kalfsvelsteeg en ligt in Amsterdam Centrum, 5 minuten lopen vanaf de Dam. Heel centraal gelegen dus en ideaal bereikbaar vanuit alle kanten van de stad en ook van buiten Amsterdam o.a. met de trein vanaf Amsterdam Centraal.

Acupunctuur Amsterdam West

De praktijk is goed bereikbaar vanuit Amsterdam West en veel klanten komen voor acupunctuur  uit Oud-West, Westerpark, maar ook verder West in zoals Amsterdam Osdorp weten de praktijk van Mirjam van Huis te vinden.

Acupunctuur Amsterdam Zuid

Ook Amsterdam-Zuid heeft goede verbindingen met de Dam, waar de praktijk op 5 minuten loopafstand vandaan ligt, overstappen voor één halte naar tramhalte Spui/Rokin kan ook.. De Pijp ligt vlakbij, maar ook zijn er goede bus- en tramverbindingen vanuit verder in Zuid, zoals Buitenveldert, Amstelveen en met Hoofddorp.

Acupunctuur Amsterdam Oost

Amsterdam Oost, Watergraafsmeer en Amsterdam Zuid-Oost  zijn  dichtbij Rokin 91 achter en dichtbij de praktijk.

Acupunctuur Amsterdam Noord

Er zijn prima tramverbindingen, de praktijk ligt twee tramhaltes van Amsterdam Centraal, waardoor de praktijk goed bereikbaar is vanuit Amsterdam Noord.

Acupunctuur Badhoevedorp

Ook vanuit Badhoevedorp ben je in een half uur tot 40 minuten op het Rokin.

Acupunctuur Amstelveen

Amstelveen heeft uitstekende bus- en tramverbindingen en met  praktijk Smooth Relief is in 20-30 minuten te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto.

Acupunctuur Abcoude

In zo’n 30-40 minuten ben je vanaf Abcoude op het Rokin. Voor mensen uit Abcoude is het dus  zeker haalbaar om naar de praktijk te komen.

Massage Amsterdam Centrum

Wil je een massage boeken hartje Amsterdam? De praktijk is centraal gelegen vlakbij de Dam, twee tramhaltes vanaf Centraal Station, halte Spui/Rokin. Een oase van rust aan de achterkant van een monumentaal pand vlakbij het drukke stadsleven.

Massage Amsterdam West

Praktijk Smooth Relief ligt op steenworp afstand van Amsterdam-West en massage  cliënten uit dit stadsdeel weten de praktijk goed te vinden.

Massage Amsterdam Zuid

Ook Amsterdam-Zuid is vlakbij en en de praktijk is goed bereikbaar vanuit dit stadsdeel.

Massage Amsterdam Oost

Amsterdam Oost, Watergraafsmeer en Amsterdam Zuid-Oost hebben goede verbindingen met de praktijk tegenover halte Spui/Rokin, voor de deur van de praktijk (1 minuut lopen).

Massage Amsterdam Noord

Amsterdam Noord lijkt voor veel Amsterdammers ver weg, maar mensen uit Noord weten hoe snel je in het centrum bent, dus ook voor een massage op Rokin 91 achter, ingang Kalfsvelsteeg.

Massage Badhoevedorp

Een overheerlijke massage is ook (letterlijk) bereikbaar voor mensen uit Badhoevedorp; in een minuut of 40 ben je op de praktijk op het Rokin.

Massage Amstelveen

De massagepraktijk wordt veel bezocht door mensen uit Amstelveen en Hoofddorp omdat de praktijk uitstekende verbindingen heeft met Amstelveen per bus en tram of auto, of op de fiets?

Massage Abcoude

Voor mensen uit Abcoude die massagetherapie willen proberen kunnen rekenen op zo’n 30-40 minuten reistijd en voor hen kan het zeker haalbaar zijn om  een behandeling uit te proberen.