Trainingen

Cursus op aanvraag

Individueel of met een klein groepje kun je binnen een dag of een dagdeel een aantal basisvaardigheden aanleren. Bijvoorbeeld: nek en schoudermassage, voetmassage en/of hoofd- en gezichtsmassage.
Een leuk alternatief als onderdeel van een vrijgezellenfeest, een bedrijfsuitje of gewoon voor vrienden / kennissen onderling.
In verband met planning is het raadzaam enige tijd van te voren contact op te nemen met Mirjam van Huis: info@smoothrelief.com
Afhankelijk van tijdsduur, plaats en aantal deelnemers zal ik een persoonlijke offerte voor u opmaken.

NB ‘Cursussen op aanvraag’ worden niet vergoed door de zorgverzekering

Priveles qigong

Een combinatie van 45 minuten privéles medische qigong en een 45 minuten durende massage of acupnctuur  (samen een 100 minuten behandeling). Minimaal een reeks van 6 behandelingen. Of los: 6 x 45 minten qigong voor 6 x 60 euro. Je kunt ook bij de normale behandelingen vragen om 1 of 2 qigong oefeningen mee naar huis te krijgen. Wat qigong precies is zie onder: Shaolin qigong.

Prive cursus Bio-energetische oefeningen

Bio-energetische oefeningen zijn goed voor de ademhaling, expressie, grounding en het doorstromen van energie. Het is een effectieve manier om blokkades aan te boren en weerstanden te doorbreken; om zo tot meer spontaniteit en levensvreugde te komen. Een waardevolle zoektocht voor lichaam & geest.

Individuele sessies worden gegeven in mijn massagepraktijk als onderdeel van Massagetherapie / Diepe Weefselmassage / Acupressuur. Tarieven zijn gelijk aan mijn behandelingen van 75 minuten of 100 minuten.