Acupunctuur Amsterdam CentrumAcupunctuur Amsterdam

Welkom op de site van praktijk Smooth Relief Acupunctuur!

De praktijk van Mirjam van Huis is sinds 2001 (23 jaar) gevestigd in Amsterdam Centrum, momenteel aan Rokin 91 achter, ingang Kalfsvelsteeg – 1012 KL te Amsterdam – op 5 minuten loopafstand van de Dam.

Praktijk voor Acupunctuur Smooth Relief wordt grotendeels gevoerd op Rokin 91 achter, twee haltes met de tram en 1 halte met de Noord-Zuidlijn vanaf Centraal Station. Heel centraal gelegen dus en ideaal bereikbaar vanuit alle kanten van de stad en ook van buiten Amsterdam o.a. met de trein vanaf Amsterdam Centraal.

Mirjam van Huis is een professionele acupuncturist die een groot scala aan klachten doelgericht kan behandelen.

Naast acupuncturist is zij ook massagetherapeut en geeft zij soms voedingsadviezen als aanvullende behandelmethode.

Behandelingen worden vaak (gedeeltelijk) vergoed. Ik ben lid van Zhong (Acupunctuur: 24104 ) en LVNT (LVNT lidnr 04.069, RBCZ lidnr. 174139R). Natuurgeneeskundig Consult 24607 (voorheen 24005), voor ZK: LVNT Massagetherapie (24017), voor CZ: 24605 massagetherapie – gedeeltelijk vergoed als Alternatieve Geneeswijzen. Ik voldoe aan MBK/Plato-normen.

Voor meer informatie over haar praktijk en over de soorten klachten die zij met acupunctuur kan behandelen, kijk op:

https://www.smoothrelief.com/acupunctuur-amsterdam/

De praktijk ligt zeer centraal gelegen in Amsterdam Centrum en is daardoor goed bereikbaar.

Per fiets

Kom je met de fiets dan zijn er fietsvakken op het Rokin en er is een fietsenstalling voor de deur, bij metrohalte Rokin van de Noord-Zuidlijn.

Smooth Relief Amsterdam CentrumPer tram of per bus

is er goed te komen op Rokin 91 achter en dus bij praktijk Smooth Relief Acupunctuur.

Vanaf Amsterdam Centraal Station: tram 4, 9, 16, 24 uitstaphalte: Spui / Rokin (twee haltes).

Vanaf de Dam is het 5 minuten lopen. Op de Dam stoppen óók tram 1, 2, 5, 13 en 17 en bus 170 en 172.

Vanaf metrohalte Waterlooplein is het 10 minuten lopen.

Per metro – schuin tegenover halte Rokin van de Noord-Zuidlijn

De praktijk is gesitueerd 2 minuten lopen vanaf metrohalte Rokin van de Noord-Zuidlijn.

Per trein

Misschien kom je van buiten Amsterdam naar de praktijk en kom je met de trein. Van Amsterdam Centraal station gaat tram 4, 9, 16, 24 uitstaphalte: Spui / Rokin (twee haltes). Of 1 halte met de metro (Noord-Zuidlijn, uitstappen halte Rokin. Je kunt ook lopen naar de praktijk, het is een kwartier lopen.

Per auto

Om de parkeerkosten te drukken, zetten sommige klanten hun auto aan het einde van een tramlijn en komen vervolgens met de tram. Parkeren in de buurt kan in de Parkeergarage Rokin (tegenover). En ook onder de Bijenkorf (op de Dam), of in de parkeergarage op het Waterlooplein, beiden op loopafstand (resp. 5/10 minuten lopen).  Je kunt ook een plek op de grachten zoeken. Neem ruim tijd om de stad in te komen en een parkeerplek te zoeken.

Winkelen

Sommige klanten combineren een bezoek aan de acupunctuur praktijk met wat shopping in Kalverstraat / Bijenkorf en omgeving. Soms geef ik een advies om een voedingsmiddel te kopen bij de Tuinen in de Leidsestraat, of bij een natuurwinkel in de buurt (op het waterlooplein, op de Elandsgracht of op de Weteringschans), dat gaat dan in één moeite door.

Combineren met een afspraak

Wat veel klanten doen, is een behandelafspraak combineren met een bezoek aan de stad, nu zij dan toch in het centrum zijn, om met iemand te lunchen, dineren of een drankje te nuttigen. Mensen die van ver komen maken er soms een compleet uitje van naar de Amsterdamse binnenstad.

Zoek je verlichting van je klachten? Ik hoop iets voor je te betekenen!

Meer informatie:
https://www.smoothrelief.com/acupunctuur-amsterdam/

Met vriendelijke groet, Mirjam van Huis