Acupunctuur Amsterdam Oostacupunctuur amsterdam

Welkom op de site van praktijk Smooth Relief Acupunctuur!

De praktijk van Mirjam van Huis is sinds 2001 (23 jaar) gevestigd in Amsterdam Centrum, momenteel aan Rokin 91 achter, ingang Kalfsvelsteeg – 1012 KL te Amsterdam – op 5 minuten loopafstand van de Dam en op 10 minuten loopafstand van metrohalte Waterlooplein.

Ook is er een goede verbinding met de Noord-Zuidlijn, de praktijk is gesitueerd tegenover de metrohalte Rokin.

De acupunctuur praktijk is zeer centraal gelegen in het centrum van Amsterdam 15-20 minuten fietsen vanaf Amsterdam Oost.

Mirjam van Huis is een professionele acupuncturist die een groot scala aan klachten doelgericht kan behandelen.

Naast acupuncturist is zij ook massagetherapeut en geeft zij soms voedingsadviezen als aanvullende behandelmethode.

Behandelingen worden vaak (gedeeltelijk) vergoed. Ik ben lid van Zhong (Acupunctuur: 24104 ) en LVNT (LVNT lidnr 04.069, RBCZ lidnr. 174139R). Natuurgeneeskundig Consult 24607 (voorheen 24005), voor ZK: LVNT Massagetherapie (24017), voor CZ: 24605 massagetherapie – gedeeltelijk vergoed als Alternatieve Geneeswijzen. Ik voldoe aan MBK/Plato-normen.

Voor meer informatie over haar praktijk en over de soorten klachten die zij met acupunctuur kan behandelen, kijk op:

https://www.smoothrelief.com/acupunctuur-amsterdam/

De praktijk ligt hartje Amsterdam en is daardoor zeer goed bereikbaar vanuit Amsterdam-Oost, Watergraafsmeer, of Amsterdam Zuid-Oost.

Per fiets vanuit Amsterdam Oost

Vanuit Amsterdam Oost is het 15-20 minuten fietsen naar de praktijk. Kom je met de fiets dan zijn er fietsvakken op het Rokin en er is een fietsenstalling voor de deur, bij metrohalte Rokin van de Noord-Zuidlijn.

Smooth Relief Amsterdam OostPer metro, tram of per bus

Kom je uit Amsterdam-Oost, Watergraafsmeer, of Amsterdam Zuid-Oost dan kun je tram 9 of 14 of de metro pakken.  Het is 10 minuten lopen van metrohalte Waterlooplein, of bij het Waterlooplein overstappen. Het is 5 minuten met tram 9 of 14 tot uitstaphalte: Spui/Rokin, vlak voor de deur van de praktijk.

Per metro – schuin tegenover halte Rokin van de Noord-Zuidlijn

De praktijk is gesitueerd 2 minuten lopen vanaf metrohalte Rokin van de Noord-Zuidlijn.

Per auto

Als je bijvoorbeeld rechtstreeks uit je werk komt of als je het gemakkelijker vind om met de auto te komen. Parkeren in de buurt kan in de parkeergarage Rokin (tegenover). En ook onder de Bijenkorf (op de Dam), of in de parkeergarage op het Waterlooplein, beiden op loopafstand (resp. 5/10 minuten lopen). Neem ruim tijd om de stad in te komen en een parkeerplek te zoeken. Je kunt ook een tram pakken vanaf de Dam of het Waterlooplein, er is een tramhalte voor de deur van de praktijk (halte Spui/Rokin).

Per trein

Misschien kom je rechtstreeks uit je werk naar de praktijk en kom je met de trein. Van Amsterdam Centraal station gaat elke paar minuten tram 4, 9, 16, 24 uitstaphalte: Spui / Rokin. Het is twee haltes naar mijn praktijk. Ook is het goed te lopen, zo’n 15 minuten vanaf Amsterdam Centraal Station.

Winkelen

Sommige klanten combineren een bezoek aan de acupunctuur praktijk met wat winkelen in de Kalverstraat, Bijenkorf, of omgeving. Soms geef ik een advies om een voedingsmiddel te kopen bij de Tuinen in de Leidsestraat, of bij een natuurwinkel in de buurt (op het Waterlooplein, op de Elandsgracht of op de Weteringschans), dat gaat dan in één moeite door.

Combineren met een afspraak

Wat veel klanten doen, is een behandelafspraak combineren met een bezoek aan de stad, nu zij dan toch in het centrum zijn, om met iemand te lunchen, dineren of een drankje te nuttigen. Mensen die van ver komen maken er soms een compleet uitje van naar de Amsterdamse binnenstad.

Zoek je verlichting van je klachten? Ik hoop iets voor je te betekenen!

Meer informatie:

https://www.smoothrelief.com/acupunctuur-amsterdam/
Met vriendelijke groet, Mirjam van Huis