Acupunctuur Amsterdam Zuidacupunctuur amsterdam

Welkom op de site van praktijk Smooth Relief Acupunctuur!
De praktijk van Mirjam van Huis is sinds 2001 (23 jaar) gevestigd in Amsterdam Centrum, momenteel aan Rokin 91 achter, ingang Kalfsvelsteeg – 1012 KL te Amsterdam – op 5 minuten loopafstand van de Dam.

De acupunctuur praktijk is zeer centraal gelegen in het centrum van Amsterdam 20-30 minuten fietsen van Amsterdam Zuid.

Amsterdam-Zuid, maar ook Buitenveldert en Amstelveen hebben goede verbindingen praktijk Smooth Relief vlakbij halte Spui/Rokin, op 5 minuten loopafstand van de Dam. De Pijp ligt vlakbij, maar ook zijn er goede bus- en tramverbindingen vanuit verder in Zuid, zoals Buitenveldert en zelfs met Hoofddorp.

Ook is er een goede verbinding met de Noord-Zuidlijn (uistappen halte Rokin).

Mirjam van Huis is een professionele acupuncturist die een groot scala aan klachten doelgericht kan behandelen.

Naast acupuncturist is zij ook massagetherapeut en geeft zij soms voedingsadviezen als aanvullende behandelmethode.

Behandelingen worden vaak (gedeeltelijk) vergoed. Ik ben lid van Zhong (Acupunctuur: 24104 ) en LVNT (LVNT lidnr 04.069, RBCZ lidnr. 174139R). Natuurgeneeskundig Consult 24607 (voorheen 24005), voor ZK: LVNT Massagetherapie (24017), voor CZ: 24605 massagetherapie – gedeeltelijk vergoed als Alternatieve Geneeswijzen. Ik voldoe aan MBK/Plato-normen.

Voor meer informatie over haar praktijk en over de soorten klachten die zij met acupunctuur kan behandelen, kijk op:

https://www.smoothrelief.com/acupunctuur-amsterdam/

De praktijk is centraal gelegen en is daardoor zeer goed bereikbaar.

Per fiets vanuit Amsterdam Zuid

Op 20-30 minuten fietsafstand van Amsterdam Zuid. Momenteel zijn er open fietsvakken rondom het Rokin. Kom je met de fiets dan zijn er fietsvakken op het Rokin en er is een fietsenstalling voor de deur, bij metrohalte Rokin van de Noord-Zuidlijn.

Smooth Relief Amsterdam ZuidPer tram of per bus

Op de Dam stoppen tram 1, 2, 5, 13 en 17 en bus 170 en 172. Vanaf daar is het 5 minuten lopen naar Rokin 91 achter, ingang Kalfsvelsteeg. Ook kun je uitstappen op het Spui en doorsteken naar het Rokin. Of als u slecht ter been bent is het één halte met tram (vanaf de Dam) 4, 9, 16, 24 uitstaphalte: Spui/Rokin, tot voor de deur van de praktijk.

Per metro – schuin tegenover halte Rokin van de Noord-Zuidlijn

De praktijk is gesitueerd 2 minuten lopen vanaf metrohalte Rokin van de Noord-Zuidlijn.

Per auto

Als je bijvoorbeeld rechtstreeks uit je werk komt of als je het gemakkelijker vind om met de auto te komen. Parkeren in de buurt kan in de parkeergarage Rokin (tegenover). En ook onder de Bijenkorf (op de Dam), of in de parkeergarage op het Waterlooplein, beiden op loopafstand (resp. 5/10 minuten lopen). Je kunt ook een plek op de grachten zoeken. Neem ruim tijd om de stad in te komen en een parkeerplek te zoeken.

Per trein

Misschien kom je van buiten Amsterdam naar praktijk Smooth Relief Acupunctuur en kom je met de trein. Van Amsterdam Centraal station gaat elke paar minuten tram 4, 9, 16, 24 uitstaphalte: Spui / Rokin. Twee haltes vanaf Amsterdam Centraal station. Lopen is ook goed te doen en duurt zo’n 15 minuten, 5 minuten lopen voorbij de Dam.

Winkelen

Sommige klanten combineren een bezoek aan de acupunctuur praktijk met wat shopping in kalverstraat en omgeving of in de Bijenkorf. Soms geef ik een advies om een voedingsmiddel te kopen bij de Tuinen in de Leidsestraat, of bij een natuurwinkel in de buurt (op het Waterlooplein, op de Elandsgracht of op de Weteringschans), dat gaat dan in één moeite door.

Combineren met een afspraak

Wat veel klanten doen, is een behandelafspraak combineren met een bezoek aan de stad, nu zij dan toch in het centrum zijn, om met iemand te lunchen, dineren of een drankje te nuttigen. Mensen die van ver komen maken er soms een compleet uitje van naar de Amsterdamse binnenstad.

Zoek je verlichting van je klachten? Ik hoop iets voor je te betekenen!

Meer informatie:
https://www.smoothrelief.com/acupunctuur-amsterdam/

Met vriendelijke groet, Mirjam van Huis