Massage Abcoudemassage

Welkom op de site van praktijk Smooth Relief Massage!

De praktijk van Mirjam van Huis is sinds 2001 (23 jaar) gevestigd in Amsterdam Centrum, momenteel aan Rokin 91 achter, ingang Kalfsvelsteeg – 1012 KL te Amsterdam – op 5 minuten loopafstand van de Dam.

De massage praktijk is zeer centraal gelegen in het centrum van Amsterdam op 40- 45  minuten reizen per openbaar vervoer of 30 minuten met de auto vanaf Abcoude.

Mirjam van Huis is een professionele massagetherapeut die een groot scala aan klachten doelgericht kan behandelen.

Naast massagetherapeut is zij ook acupuncturist. Zij werkt met de massage vormen: Deep Tissue Massage, Triggerpoint massage en Chinese acupressuur of Tuina.

Behandelingen worden vaak (gedeeltelijk) vergoed. Ik ben lid van Zhong (Acupunctuur: 24104 ) en LVNT (LVNT lidnr 04.069, RBCZ lidnr. 174139R). Natuurgeneeskundig Consult 24607 (voorheen 24005), voor ZK: LVNT Massagetherapie (24017), voor CZ: 24605 massagetherapie – gedeeltelijk vergoed als Alternatieve Geneeswijzen. Ik voldoe aan MBK/Plato-normen.

Voor meer informatie over haar praktijk en over de soorten klachten die zij door middel van massage therapie kan behandelen, kijk op:

https://www.smoothrelief.com/massage-amsterdam/

De praktijk is centraal gelegen in Amsterdam en  daardoor zeer goed bereikbaar.

Per trein vanuit Abcoude

Abcoude ligt, als je met de trein naar Amsterdam centraal en gaat en vervolgens met tram 4,9,16 of 24 (twee haltes met de tram, uitstaphalte Spui/Rokin) of de Noord-Zuidlijn metrohalte Rokin, zo’n 30 minuten reizen van Rokin 91 achter en dus van Praktijk Smooth Relief Massage.

Per metro, tram of per bus

Met de metro kun je naar het Waterlooplein reizen en van daaruit 10 minuten lopen naar de praktijk, of overstappen op tram 9 of 14, deze trams stoppen voor de deur van de praktijk (halte Spui/Rokin).

Per metro – schuin tegenover halte Rokin van de Noord-Zuidlijn

De praktijk is gesitueerd 2 minuten lopen vanaf metrohalte Rokin van de Noord-Zuidlijn.

Smooth Relief AbcoudePer auto

Vanuit Abcoude naar het Rokin is zo’n half uur met de auto. Parkeren kan in de parkeergarage Rokin (tegenover). En ook onder de Bijenkorf (op de Dam), of in de parkeergarage op het Waterlooplein, beiden op loopafstand (resp. 5/10 minuten lopen). Je kunt ook een plek op de grachten zoeken. Neem ruim tijd om de stad in te komen en een parkeerplek te zoeken. Vanaf de Dam kun je ook één halte met de tram, halte Spui/Rokin uitstappen.

Per fiets

Vanuit Abcoude naar de praktijk fietsen heeft een reistijd van 45 minuten. Kom je met de fiets dan zijn er fietsvakken op het Rokin en er is een fietsenstalling voor de deur, bij metrohalte Rokin van de Noord-Zuidlijn.

Winkelen

Sommige klanten combineren een bezoek aan de massage praktijk met wat shopping in Kalverstraat, de Bijenkorf of omgeving. Soms geef ik een advies om een voedingsmiddel te kopen bij de Tuinen in de Leidsestraat, of bij een natuurwinkel in de buurt (op het Waterlooplein, op de Elandsgracht of op de Weteringschans), dat gaat dan in één moeite door.

Combineren met een afspraak

Wat veel klanten doen, is een behandelafspraak combineren met een bezoek aan de stad, nu zij dan toch in het centrum zijn, om met iemand te lunchen, dineren of een drankje te nuttigen. Mensen die van ver komen maken er soms een compleet uitje van naar de Amsterdamse binnenstad.

Zoek je verlichting van je klachten? Ik hoop iets voor je te betekenen!

Meer informatie:

https://www.smoothrelief.com/massage-amsterdam/

Met vriendelijke groet, Mirjam van Huis