Massage Amstelveenmassage

Welkom op de site van praktijk Smooth Relief Massage!

De praktijk van Mirjam van Huis is sinds 2001 (23 jaar) gevestigd in Amsterdam Centrum, momenteel aan Rokin 91 achter, ingang Kalfsvelsteeg – 1012 KL te Amsterdam – op 5 minuten loopafstand van de Dam.

De massage praktijk is zeer centraal gelegen in het centrum van Amsterdam op 30 minuten reizen per openbaar vervoer vanaf Amstelveen en ook vanaf Hoofddorp goed bereikbaar, zowel met directe openbaar vervoer verbindingen naar de Dam als parkeren in de parkeergarages vlak om de hoek.

Tegenwoordig is de snelle verbinding met de noord-zuidlijn, uistappen metrohalte Rokin. de praktijk ligt daar schui tegenover.

Mirjam van Huis is een professionele massagetherapeut die een groot scala aan klachten doelgericht kan behandelen.

Naast massagetherapeut is zij ook acupuncturist. Zij werkt met de massage vormen: Deep Tissue Massage, Triggerpoint massage en Chinese acupressuur of Tuina.

Behandelingen worden vaak (gedeeltelijk) vergoed. Ik ben lid van Zhong (Acupunctuur: 24104 ) en LVNT (LVNT lidnr 04.069, RBCZ lidnr. 174139R). Natuurgeneeskundig Consult 24607 (voorheen 24005), voor ZK: LVNT Massagetherapie (24017), voor CZ: 24605 massagetherapie – gedeeltelijk vergoed als Alternatieve Geneeswijzen. Ik voldoe aan MBK/Plato-normen.

Voor meer informatie over haar praktijk en over de soorten klachten die zij door middel van massage therapie kan behandelen, kijk op:

https://www.smoothrelief.com/massage-amsterdam/

De praktijk is centraal gelegen in Amsterdam en is daardoor zeer goed bereikbaar.

Per bus of per tram vanuit Amstelveen

Er gaan rechtstreekse bus- en tramverbindingen vanuit Amstelveen naar de Dam, met een reistijd van zo’n 30-40 minuten. Connexxion bussen: 170, 172 en 142 of tram 5. Vanaf de Dam is het 5 minuten lopen naar Rokin 91 achter, ingang Kalfsvelsteeg. Ook kun je uitstappen op het Spui en doorsteken naar het Rokin. Of als u slecht ter been bent is het één halte met tram (vanaf de Dam) 4, 9, 16, 24 uitstaphalte: Spui/Rokin, tot voor de deur van de praktijk.

Per metro – schuin tegenover halte Rokin van de Noord-Zuidlijn

De praktijk is gesitueerd 2 minuten lopen vanaf metrohalte Rokin van de Noord-Zuidlijn.

Smooth Relief AmstelveenPer auto

Met de auto is het vanuit Amstelveen naar praktijk Smooth Relief Massage op de hoek met het Leidseplein zo’n 30 minuten rijden. Parkeren in de buurt kan in parkeergarage Rokin (tegenover). En ook onder de Bijenkorf (op de Dam), of in de parkeergarage op het Waterlooplein, beiden op loopafstand (resp. 5/10 minuten lopen).  Je kunt ook een plek op de grachten zoeken. Neem ruim tijd om de stad in te komen en een parkeerplek te zoeken. Als u slecht ter been bent kunt u vanaf de parkeergarage Bijenkorf op de Dam één halte met tram 4,9,16, 25 gaan tot aan de deur van de praktijk.

Per fiets

Het is zo’n 40 minuten fietsen van Amstelveen naar de massage praktijk. Kom je met de fiets dan zijn er fietsvakken op het Rokin en er is een fietsenstalling voor de deur, bij metrohalte Rokin van de Noord-Zuidlijn.

Per trein

Misschien kom je rechtstreeks uit je werk naar de praktijk en kom je met de trein. Van Amsterdam Centraal station gaat elke paar minuten tram 4, 9, 16, 24 uitstaphalte: Spui / Rokin. Dit is twee haltes met de tram. Het is ook goed te lopen, een kwartiertje.

Winkelen

Sommige klanten combineren een bezoek aan de massage praktijk met wat shopping in de Kalverstraat, Bijenkorf, of omgeving. Soms geef ik een advies om een voedingsmiddel te kopen bij de Tuinen in de Leidsestraat, of bij een natuurwinkel in de buurt (op het Waterlooplein, de Elandsgracht of op de Weteringschans), dat gaat dan in één moeite door.

Combineren met een afspraak

Wat veel klanten doen, is een behandelafspraak combineren met een bezoek aan de stad, nu zij dan toch in het centrum zijn, om met iemand te lunchen, dineren of een drankje te nuttigen. Mensen die van ver komen maken er soms een compleet uitje van naar de Amsterdamse binnenstad.

Zoek je verlichting van je klachten? Ik hoop iets voor je te betekenen!

Meer informatie:

https://www.smoothrelief.com/massage-amsterdam/
Met vriendelijke groet, Mirjam van Huis