Massage Amsterdam Centrummassage amsterdam

Welkom op de site van praktijk Smooth Relief Massage!

De praktijk van Mirjam van Huis is sinds 2001 (23 jaar) gevestigd in Amsterdam Centrum, momenteel aan Rokin 91 achter, ingang Kalfsvelsteeg – 1012 KL te Amsterdam – op 5 minuten loopafstand van de Dam.

Wil je een massage boeken hartje Amsterdam? De praktijk is centraal gelegen vlakbij tramhalte Spui/Rokin. Een oase van rust aan de achterkant van een monumentaal pand vlakbij het drukke stadsleven. De massagepraktijk is zeer centraal gelegen in het centrum van Amsterdam en vanuit alle richtingen binnen de ring goed bereikbaar, maar ook als je van buiten Amsterdam komt (Het is maar twee tramhaltes of 1 metrohalte (halte Rokin van de noord-zuidlijn) vanaf Amsterdam Centraal station! Of een kwartiertje lopen.)

Mirjam van Huis is een professionele massagetherapeut die een groot scala aan klachten doelgericht kan behandelen.

Naast massagetherapeut is zij ook acupuncturist. Zij werkt met de massage vormen: Deep Tissue Massage, Triggerpoint massage en Chinese acupressuur of Tuina.

Behandelingen worden vaak (gedeeltelijk) vergoed. Ik ben lid van Zhong (Acupunctuur: 24104 ) en LVNT (LVNT lidnr 04.069, RBCZ lidnr. 174139R). Natuurgeneeskundig Consult 24607 (voorheen 24005), voor ZK: LVNT Massagetherapie (24017), voor CZ: 24605 massagetherapie – gedeeltelijk vergoed als Alternatieve Geneeswijzen. Ik voldoe aan MBK/Plato-normen.

Voor meer informatie over haar praktijk en over de soorten klachten die zij door middel van massage therapie kan behandelen, kijk op:

https://www.smoothrelief.com/massage-amsterdam/

De praktijk, is centraal gelegen  en is daardoor goed bereikbaar.

Per fiets

Kom je met de fiets dan zijn er fietsvakken op het Rokin en er is een fietsenstalling voor de deur, bij metrohalte Rokin van de Noord-Zuidlijn.

Smooth Relief Amsterdam CentrumPer tram of per bus

kom je gemakkelijk bij Rokin 91 achter, ingang Kalfsvelsteeg en dus bij praktijk Smooth Relief Massage.

Vanaf Amsterdam Centraal Station: tram 4, 9, 16, 24 uitstaphalte: Spui / Rokin (twee haltes).

Vanaf de Dam is het 5 minuten lopen. Op de Dam stoppen óók tram 1, 2, 5, 13 en 17 en bus 170 en 172.

En het is 10 minuten lopen vanaf metrohalte Waterlooplein.

Per metro – schuin tegenover halte Rokin van de Noord-Zuidlijn

De praktijk is gesitueerd 2 minuten lopen vanaf metrohalte Rokin van de Noord-Zuidlijn.

Per trein

Misschien kom je van buiten Amsterdam naar de praktijk en kom je met de trein. Van Amsterdam Centraal is het een kwartier lopen naar Rokin 91 achter (ingang Kalfsvelsteeg). Het is twee haltes vanaf Centraal Station, uitstaphalte Spui/Rokin – één halte na de Dam.

Per auto

Om de parkeerkosten te drukken, zetten sommige klanten hun auto aan het einde van een tramlijn en komen vervolgens met de tram. Parkeren in de buurt kan in parkeergarage Rokin (tegenover). En ook onder de Bijenkorf (op de Dam), of in de parkeergarage op het Waterlooplein, beiden op loopafstand (resp. 5/10 minuten lopen). Je kunt ook een plek op de grachten zoeken. Neem ruim tijd om de stad in te komen en een parkeerplek te zoeken.

Winkelen

Sommige klanten combineren een bezoek aan de massage praktijk met wat winkelen in de Kalverstraat of Bijenkorf en omgeving. Soms geef ik een advies om een voedingsmiddel te kopen bij de Tuinen in de Leidsestraat, of bij een natuurwinkel in de buurt (op het Waterlooplein de Elandsgracht of op de Weteringschans), dat gaat dan in één moeite door.

Combineren met een afspraak

Wat veel klanten doen, is een behandelafspraak combineren met een bezoek aan de stad, nu zij dan toch in het centrum zijn, om met iemand te lunchen, dineren of een drankje te nuttigen. Mensen die van ver komen maken er soms een compleet uitje van naar de Amsterdamse binnenstad.

Zoek je verlichting van je klachten? Ik hoop iets voor je te betekenen!

Meer informatie:
https://www.smoothrelief.com/massage-amsterdam/

Met vriendelijke groet, Mirjam van Huis