Massage Amsterdam Noordmassage Amsterdam

Welkom op de site van praktijk Smooth Relief Massage!

De praktijk van Mirjam van Huis is sinds 2001 (23 jaar) gevestigd in Amsterdam Centrum, momenteel aan Rokin 91 achter, ingang Kalfsvelsteeg – 1012 KL te Amsterdam – op 5 minuten loopafstand van de Dam.

De massage praktijk is zeer centraal gelegen in het centrum van Amsterdam 20-30 minuten fietsen van Amsterdam Noord.

‘Smooth Relief’ is gesitueerd schuin tegenover metrohalte Rokin van de Noord-Zuidlijn.

Mirjam van Huis is een professionele massagetherapeut die een groot scala aan klachten doelgericht kan behandelen.

Naast massagetherapeut is zij ook acupuncturist. Zij werkt met de massage vormen: Deep Tissue Massage, Triggerpoint massage en Chinese acupressuur of Tuina.

Behandelingen worden vaak (gedeeltelijk) vergoed. Ik ben lid van Zhong (Acupunctuur: 24104 ) en LVNT (LVNT lidnr 04.069, RBCZ lidnr. 174139R). Natuurgeneeskundig Consult 24607 (voorheen 24005), voor ZK: LVNT Massagetherapie (24017), voor CZ: 24605 massagetherapie – gedeeltelijk vergoed als Alternatieve Geneeswijzen. Ik voldoe aan MBK/Plato-normen.

Voor meer informatie over haar praktijk en over de soorten klachten die zij door middel van massage therapie kan behandelen, kijk op:

https://www.smoothrelief.com/massage-amsterdam/

De praktijk ligt  twee haltes vanaf Amsterdam Centraal (halte Spui/Rokin) en is daardoor zeer goed bereikbaar vanaf Amsterdam Noord.

Per fiets vanuit Amsterdam Noord

Op 20 minuten fietsafstand van Amsterdam Noord. Dit is een schatting, want het hangt van de veerpont af en natuurlijk van hoe ver je in Noord woont. Kom je met de fiets dan zijn er fietsvakken op het Rokin en er is een fietsenstalling voor de deur, bij metrohalte Rokin van de Noord-Zuidlijn.

Smooth Relief Amsterdam NoordPer tram of per bus

Als je met de bus komt uit Amsterdam Noord kun je op station Amsterdam Centraal overstappen op tram 4, 9, 16, 24 uitstaphalte: Spui / Rokin (twee haltes). De halte is vlak voor de deur van de praktijk (1 minuut lopen).

Per metro – schuin tegenover halte Rokin van de Noord-Zuidlijn

De praktijk is gesitueerd 2 minuten lopen vanaf metrohalte Rokin van de Noord-Zuidlijn.

Per auto

Als je bijvoorbeeld rechtstreeks uit je werk komt of het gemakkelijker vind om met de auto te komen. Parkeren in de buurt kan in parkeergarage Rokin (tegenover). En ook onder de Bijenkorf (op de Dam), of in de parkeergarage op het Waterlooplein, beiden op loopafstand (resp. 5/10 minuten lopen). Je kunt ook een plek op de grachten zoeken. Neem ruim tijd om de stad in te komen en een parkeerplek te zoeken. Vanaf de Dam kun je ook één halte met de tram gaan. Of van het Waterlooplein met tram 9,14. Uitstaphalte Spui/Rokin.

Per trein

Misschien kom je van buiten Amsterdam naar de praktijk en kom je met de trein. Van Amsterdam Centraal station gaat elke paar minuten tram 4, 9, 16, 24 uitstaphalte: Spui / Rokin (twee haltes). de halte is voor de deur van de praktijk (1 minuut lopen)

Winkelen

Sommige klanten combineren een bezoek aan de massage praktijk met wat shopping in de Kalverstraat, de bijenkorf of omgeving. Soms geef ik een advies om een voedingsmiddel te kopen bij de Tuinen in de Leidsestraat, of bij een natuurwinkel in de buurt (op het Waterlooplein, op de Elandsgracht of op de Weteringschans), dat gaat dan in één moeite door.

Combineren met een afspraak

Wat veel klanten doen, is een behandelafspraak combineren met een bezoek aan de stad, nu zij dan toch in het centrum zijn, om met iemand te lunchen, dineren of een drankje te nuttigen. Mensen die van ver komen maken er soms een compleet uitje van naar de Amsterdamse binnenstad.

Zoek je verlichting van je klachten? Ik hoop iets voor je te betekenen!

Meer informatie:

https://www.smoothrelief.com/massage-amsterdam/

Met vriendelijke groet, Mirjam van Huis