Massage Amsterdam Westmassage amsterdam

Welkom op de site van praktijk Smooth Relief Massage!

De praktijk van Mirjam van Huis is sinds 2001 (23 jaar) gevestigd in Amsterdam Centrum, momenteel aan Rokin 91 achter, ingang Kalfsvelsteeg – 1012 KL te Amsterdam – op 5 minuten loopafstand van de Dam.

Praktijk Smooth Relief ligt hartje centrum, op steenworp afstand van Amsterdam-West en massage  cliënten uit dit stadsdeel weten de praktijk goed te vinden. De massage praktijk is zeer centraal gelegen in het centrum van Amsterdam 15 tot 30 minuten fietsen van Amsterdam West.

Mirjam van Huis is een professionele massagetherapeut die een groot scala aan klachten doelgericht kan behandelen.

Naast massagetherapeut is zij ook acupuncturist. Zij werkt met de massage vormen: Deep Tissue Massage, Triggerpoint massage en Chinese acupressuur of Tuina.

Behandelingen worden vaak (gedeeltelijk) vergoed. Ik ben lid van Zhong (Acupunctuur: 24104 ) en LVNT (LVNT lidnr 04.069, RBCZ lidnr. 174139R). Natuurgeneeskundig Consult 24607 (voorheen 24005), voor ZK: LVNT Massagetherapie (24017), voor CZ: 24605 massagetherapie – gedeeltelijk vergoed als Alternatieve Geneeswijzen. Ik voldoe aan MBK/Plato-normen.

Voor meer informatie over haar praktijk en over de soorten klachten die zij door middel van massage therapie kan behandelen, kijk op:

https://www.smoothrelief.com/massage-amsterdam/

De praktijk is centraal gelegen en is daardoor zeer goed bereikbaar.

Per fiets vanuit Amsterdam West

Op 15 tot 30 minuten fietsafstand van Amsterdam West. Kom je met de fiets dan zijn er fietsvakken op het Rokin en er is een fietsenstalling voor de deur, bij metrohalte Rokin van de Noord-Zuidlijn.

Smooth Relief Amsterdam WestPer tram of per bus

Tram 1, 2, 5, 13 en 17 en bus 170 en 172 komen op de Dam. Vanaf het Spui (als je doorsteekt naar het Rokin), of vanaf de Dam is het 5 minuten lopen naar de praktijk. Bent u slecht ter been kunt u vanaf de Dam ook nog een tram nemen naar halte Spui/Rokin, dit kan met tram 4, 9, 16, 24.

Per metro – schuin tegenover halte Rokin van de Noord-Zuidlijn

De praktijk is gesitueerd 2 minuten lopen vanaf metrohalte Rokin van de Noord-Zuidlijn.

Per auto

Als je bijvoorbeeld rechtstreeks uit je werk komt of ver in Amsterdam West woont. Sommigen parkeren bijvoorbeeld aan het einde van tramlijn 1 (gratis parkeren) en komen vervolgens met de tram. Parkeren in de buurt kan in de parkeergarage Rokin (tegenover). En ook onder de Bijenkorf (op de Dam), of in de parkeergarage op het Waterlooplein, beiden op loopafstand (resp. 5/10 minuten lopen). Je kunt ook een plek op de grachten zoeken. Neem ruim tijd om de stad in te komen en een parkeerplek te zoeken.

Per trein

Van Amsterdam Centraal is het een kwartier lopen naar de praktijk, 5 minuten voorbij de Dam. Ook gaat elke paar minuten tram 4, 9, 16, 24 uitstaphalte: Spui / Rokin (twee haltes). Of een kwartiertje lopen.

Per metro – schuin tegenover halte Rokin van de Noord-Zuidlijn

De praktijk is gesitueerd 2 minuten lopen vanaf metrohalte Rokin van de Noord-Zuidlijn.

Winkelen

Sommige klanten combineren een bezoek aan de massage praktijk met wat winkelen op de Kalverstraat en omgeving, of even naar de Bijenkorf. Soms geef ik een advies om een voedingsmiddel te kopen bij de Tuinen in de Leidsestraat, of bij een natuurwinkel in de buurt (op het Waterlooplein, de Elandsgracht of op de Weteringschans), dat gaat dan in één moeite door.

Combineren met een afspraak

Wat veel klanten doen, is een behandelafspraak combineren met een bezoek aan de stad, nu zij dan toch in het centrum zijn, om met iemand te lunchen, dineren of een drankje te nuttigen. Mensen die van ver komen maken er soms een compleet uitje van naar de Amsterdamse binnenstad.

Zoek je verlichting van je klachten? Ik hoop iets voor je te betekenen!

Meer informatie:
https://www.smoothrelief.com/massage-amsterdam/

Met vriendelijke groet, Mirjam van Huis