Massage Amsterdam Zuidmassage Amsterdam

Welkom op de site van praktijk Smooth Relief Massage!

De praktijk van Mirjam van Huis is sinds 2001 (23 jaar) gevestigd in Amsterdam Centrum, momenteel aan Rokin 91 achter, ingang Kalfsvelsteeg – 1012 KL te Amsterdam – op 5 minuten loopafstand van de Dam.

De massage praktijk op de Leidsestraat is zeer centraal gelegen in het centrum van Amsterdam 20-30 minuten fietsen van Amsterdam Zuid.  Amsterdam-Zuid is vlakbij en en de praktijk is goed bereikbaar vanuit dit stadsdeel. Ook met het openbaar vervoer zijn er goede verbindingen en zijn er parkeergarages om de hoek.

Ook is er tegenwoordig een snelle verbinding met de metro, de praktijk ligt aan de Noord-Zuidlijn, uitstappen halte Rokin.

Mirjam van Huis is een professionele massagetherapeut die een groot scala aan klachten doelgericht kan behandelen.

Naast massagetherapeut is zij ook acupuncturist. Zij werkt met de massage vormen: Deep Tissue Massage, Triggerpoint massage en Chinese acupressuur of Tuina.

Behandelingen worden vaak (gedeeltelijk) vergoed. Ik ben lid van Zhong (Acupunctuur: 24104 ) en LVNT (LVNT lidnr 04.069, RBCZ lidnr. 174139R). Natuurgeneeskundig Consult 24607 (voorheen 24005), voor ZK: LVNT Massagetherapie (24017), voor CZ: 24605 massagetherapie – gedeeltelijk vergoed als Alternatieve Geneeswijzen. Ik voldoe aan MBK/Plato-normen.

Voor meer informatie over haar praktijk en over de soorten klachten die zij door middel van massage therapie kan behandelen, kijk op:

https://www.smoothrelief.com/massage-amsterdam/

De praktijk is centraal gelegen en is daardoor zeer goed bereikbaar.

Per fiets vanuit Amsterdam Zuid

Op 20-30 minuten fietsafstand van Amsterdam Zuid. Kom je met de fiets dan zijn er fietsvakken op het Rokin en er is een fietsenstalling voor de deur, bij metrohalte Rokin van de Noord-Zuidlijn.

Smooth Relief Amsterdam ZuidPer tram of per bus

Op de Dam stoppen tram 1, 2, 5, 13 en 17 en bus 170 en 172. Vanaf daar is het 5 minuten lopen naar Rokin 91 achter, ingang Kalfsvelsteeg. Ook kun je uitstappen op het Spui en doorsteken naar het Rokin. Of als u slecht ter been bent is het één halte met tram (vanaf de Dam) 4, 9, 16, 24 uitstaphalte: Spui/Rokin, tot voor de deur van de praktijk.

Per metro – schuin tegenover halte Rokin van de Noord-Zuidlijn

De praktijk is gesitueerd 2 minuten lopen vanaf metrohalte Rokin van de Noord-Zuidlijn.

Per auto

Als je bijvoorbeeld rechtstreeks uit je werk komt of als je het gemakkelijker vind om met de auto te komen. Parkeren in de buurt kan in de parkeergarage Rokin (tegenover). En ook onder de Bijenkorf (op de Dam), of in de parkeergarage op het Waterlooplein, beiden op loopafstand (resp. 5/10 minuten lopen). Je kunt ook een plek op de grachten zoeken. Neem ruim tijd om de stad in te komen en een parkeerplek te zoeken.

Per trein

Misschien kom je van buiten Amsterdam naar praktijk Smooth Relief Massage en kom je met de trein. Van Amsterdam Centraal station gaat elke paar minuten tram 4, 9, 16, 24 uitstaphalte: Spui / Rokin, dit is twee haltes vanaf Amsterdam Centraal Station, de halte is vlak voor deur van de praktijk. Ook is het goed te lopen, zo’n 15 minuten.

Winkelen

Sommige klanten combineren een bezoek aan de massage praktijk met wat winkelen in de Kalverstraat of Bijenkorf of omgeving. Soms geef ik een advies om een voedingsmiddel te kopen bij de Tuinen in de Leidsestraat, of bij een natuurwinkel in de buurt (op het Waterlooplein, de Elandsgracht of op de Weteringschans), dat gaat dan in één moeite door.

Combineren met een afspraak

Wat veel klanten doen, is een behandelafspraak combineren met een bezoek aan de stad, nu zij dan toch in het centrum zijn, om met iemand te lunchen, dineren of een drankje te nuttigen. Mensen die van ver komen maken er soms een compleet uitje van naar de Amsterdamse binnenstad.

Zoek je verlichting van je klachten? Ik hoop iets voor je te betekenen!

Meer informatie:
https://www.smoothrelief.com/massage-amsterdam/
Met vriendelijke groet, Mirjam van Huis