Massage Badhoevedorpmassage

Welkom op de site van praktijk Smooth Relief Massage!

De praktijk van Mirjam van Huis is sinds 2001 (23 jaar) gevestigd in Amsterdam Centrum, momenteel aan Rokin 91 achter, ingang Kalfsvelsteeg – 1012 KL te Amsterdam – op 5 minuten loopafstand van de Dam.

De massage praktijk is zeer centraal gelegen in het centrum van Amsterdam op 40 minuten reizen per openbaar vervoer of 30 minuten met de auto vanaf Badhoevedorp.

Mirjam van Huis is een professionele massagetherapeut die een groot scala aan klachten doelgericht kan behandelen.

Naast massagetherapeut is zij ook acupuncturist. Zij werkt met de massage vormen: Deep Tissue Massage, Triggerpoint massage en Chinese acupressuur of Tuina.

Behandelingen worden vaak (gedeeltelijk) vergoed. Ik ben lid van Zhong (Acupunctuur: 24104 ) en LVNT (LVNT lidnr 04.069, RBCZ lidnr. 174139R). Natuurgeneeskundig Consult 24607 (voorheen 24005), voor ZK: LVNT Massagetherapie (24017), voor CZ: 24605 massagetherapie – gedeeltelijk vergoed als Alternatieve Geneeswijzen. Ik voldoe aan MBK/Plato-normen.

Voor meer informatie over haar praktijk en over de soorten klachten die zij door middel van massage therapie kan behandelen, kijk op:

https://www.smoothrelief.com/massage-amsterdam/

De praktijk is zeer centraal gelegen in Amsterdam en is daardoor zeer goed bereikbaar.

Per per bus en tram vanuit Badhoevedorp

Vanuit Badhoevedorp rijdt connexxion bus 145, 170 en 172 in 40 minuten rechtstreeks de Dam en van daar is het 5 minuten lopen (of één halte met tram 4,9,16,24) naar praktijk Smooth Relief Acupunctuur. Of bus 192 naar halte Baden Powellweg en daar overstappen op tram 1, uitstappen bij het Spui en doorsteken naar het Rokin in 5 minuten. Een andere mogelijkheid is connexxion bus 197 naar het Olympisch Stadion. Daar overstappen op tram 16 of 24, uitstappen halte Spui/Rokin. Vanaf de halte is het is 1 minuut lopen naar de praktijk.

Per metro – schuin tegenover halte Rokin van de Noord-Zuidlijn

De praktijk is gesitueerd 2 minuten lopen vanaf metrohalte Rokin van de Noord-Zuidlijn.

Smooth Relief BadhoevedorpPer auto

Met de auto is het vanuit Badhoevedorp naar het Rokin zo’n half uur rijden. Om de kosten te drukken, parkeren sommige klanten hun auto aan het einde van tramlijn 1 en gaan vervolgens met tram 1 naar het Spui of de Dam. Parkeren in de buurt van kan in de parkeergarage Rokin (tegenover). En ook onder de Bijenkorf (op de Dam),of in de parkeergarage op het Waterlooplein, beiden op loopafstand (resp. 5/10 minuten lopen). Je kunt ook een plek op de grachten zoeken. Neem ruim tijd om de stad in te komen en een parkeerplek te zoeken. Vanaf de Dam kunt u ook één halte met de tram (halte Spui/Rokin).

Per fiets

Vanuit Badhoevedorp naar het Rokin fietsen heeft een reistijd van 30 minuten. Kom je met de fiets dan zijn er fietsvakken op het Rokin en er is een fietsenstalling voor de deur, bij metrohalte Rokin van de Noord-Zuidlijn.

Per trein

Misschien kom je rechtstreeks uit je werk naar de praktijk en kom je met de trein. Van Amsterdam Centraal station gaat elke paar minuten tram tram 4, 9, 16, 24 uitstaphalte: Spui / Rokin. Het is 2 haltes van het station.

Winkelen

Sommige klanten combineren een bezoek aan de massage praktijk met wat shopping in de Kalverstraat, de Bijenkorf of omgeving. Soms geef ik een advies om een voedingsmiddel te kopen bij de Tuinen in de Leidsestraat, of bij een natuurwinkel in de buurt (op het Waterlooplein, op de Elandsgracht of op de Weteringschans), dat gaat dan in één moeite door.

Combineren met een afspraak

Wat veel klanten doen, is een behandelafspraak combineren met een bezoek aan de stad, nu zij dan toch in het centrum zijn, om met iemand te lunchen, dineren of een drankje te nuttigen. Mensen die van ver komen maken er soms een compleet uitje van naar de Amsterdamse binnenstad.

Zoek je verlichting van je klachten? Ik hoop iets voor je te betekenen!

Meer informatie:

https://www.smoothrelief.com/massage-amsterdam/

Met vriendelijke groet, Mirjam van Huis