acupunctuur kattenallergie

Kattenallergie en Acupunctuur

Twee jaar geleden heb ik een cliënt behandeld voor kattenallergie. Ik dacht, een zware dobber, want de persoon in kwestie heeft zelf twee katten thuis. Maar na 10 maanden tweewekelijks prikken kreeg ik hem van zijn klachten af. Toen de benauwdheidsklachten op zijn ergst waren door zijn kattenallergie gebruikte de cliënt 6x per dag een puffertje. Na mijn 10 maanden behandeling gebruikt hij het puffertje alleen af en toe nog maar. De cliënt komt nu bij me voor massage, waardoor ik weet dat hij – nu na een jaar – nog steeds van zijn kattenallergie af is.

Mirjam van Huis (1969) is gediplomeerd acupuncturist, massagetherapeut en Chinese voedingsleer deskundige. Zij is sinds 2001 gevestigd in Amsterdam en heeft een praktijk op het Rokin.

Praktijk Rokin 91 achter te Amsterdam (vlakbij de Dam)

(Gedeeltelijk) vergoed door zorgverzekeraars. Ik ben lid van Zhong (Acupunctuur: 24104 ) en LVNT (LVNT lidnr 04.069, RBCZ lidnr. 174139R). Natuurgeneeskundig Consult 24607 (voorheen 24005), voor ZK: LVNT Massagetherapie (24017), voor CZ: 24605 massagetherapie – gedeeltelijk vergoed als Alternatieve Geneeswijzen. Ik voldoe aan MBK/Plato-normen.

Wil je professionele acupunctuur proberen? Meer weten over Mirjam van Huis?
Meer informatie? Afspraak?

Mail uw privégegevens om in contact te komen / een afspraak te maken met Mirjam van Huis:

Mail of bel Mirjam

‘ Ik ben het best bereikbaar per mail’

info@smoothrelief.com

06-15630276

Blogs van Mirjam ontvangen? Like me op facebook: www.facebook.com/smoothrelief