Wat is diepe weefsel massage?

Wat is Diepe Weefsel massage? – What is deep tissue massage?

Wat is Diepe Weefsel massage? – What is deep tissue massage?

Je hebt de afgelopen paar maanden stukjes voorbij zien komen over Acupunctuur – Diepe Weefsel massage & Acupressuur. Dit stukje is geheel gewijd aan Diepe Weefsel massage waar een groot deel van mijn massage therapie praktijk uit bestaat. Ik heb me de afgelopen 13 jaar gespecialiseerd in Diepe Weefsel massage en heb recentelijk 3 jaar in dit vak les gegeven op de Akademie voor Massage & Beweging, de vierjarige vakopleiding tot massagetherapeut in Amsterdam, op HBO niveau.

Wat is Diepe Weefsel massage (deep tissue massage)? Het is een krachtige techniek op het bindweefsel onder de huid en op bindweefselstructuren pezen en ligamenten rond spieren ed. die dieper liggen. Het is goed voor een goede bloeddoorstroming, een diepe ontspanning en een verbeterde lichaamshouding. Je kunt ermee werken op een groot scala aan klachten van het bewegingsapparaat: (nek, schouder, onderrug, RSI, armen heupen benen, knieën , enkels, voeten etc.) ook zit er bindweefsel rond organen en is een diepe buikmassage mogelijk; en bestaan aderen uit bindweefsel en heeft bindweefselmassage een positief effect op spataderen.

Tot slot wordt Diepe Weefsel massage gebruikt om emotionele blokkades op te lossen. Ik ben opgeleid om licht emotioneel lichaamswerk / ademwerk te geven en sessies in die richting in combinatie met Diepe Weefsel massage zijn mogelijk. Maar eigenlijk is in elke sessie die ik geef de aanpak holistisch en wordt zowel de fysieke, mentale, emotionele en energetische aspecten van de klacht van de persoon meegenomen in de behandeling.

Mirjam van Huis (1969) is gediplomeerd acupuncturist, massagetherapeut en Chinese voedingsleer deskundige. Zij is sinds 2001 gevestigd in Amsterdam en heeft een praktijk op het Rokin.

Praktijk Rokin 91 achter te Amsterdam (vlakbij de Dam)

(Gedeeltelijk) vergoed door zorgverzekeraars. Ik ben lid van Zhong (Acupunctuur: 24104 ) en LVNT (LVNT lidnr 04.069, RBCZ lidnr. 174139R). Natuurgeneeskundig Consult 24607 (voorheen 24005), voor ZK: LVNT Massagetherapie (24017), voor CZ: 24605 massagetherapie – gedeeltelijk vergoed als Alternatieve Geneeswijzen. Ik voldoe aan MBK/Plato-normen.

Wil je professionele acupunctuur proberen? Meer weten over Mirjam van Huis?
Meer informatie? Afspraak?

Mail uw privégegevens om in contact te komen / een afspraak te maken met Mirjam van Huis:

Mail of bel Mirjam

‘ Ik ben het best bereikbaar per mail’

info@smoothrelief.com

06-15630276

Deze stukjes tweewekelijks ontvangen? Like me op facebook: www.facebook.com/smoothrelief